Η Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Η THEMELIO Software ηγέτιδα εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων λύσεωνστον κλάδο των κουφωμάτων επί 35 χρόνια, δημιούργησε το 2009 e-alouminio.gr. Σκοπός της ήταν να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες του κλάδου σε μία εξειδικευμένη πλατφόρμα ώστε οι ενδιαφερόμενοι, εν δυνάμει πελάτες τους, να μπορούν να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα. Παράλληλα να ενημερώνονται με ενδιαφέροντα θέματα και να λύνουν απορίες τους,

Το 2022 τη σκυτάλη ανέλαβε η Lime-Code Technology, με περισσότερα από δέκα χρόνια εμπειρίας στον ίδιο κλάδο, η οποία παρέχει καινοτόμες λύσεις αναπτύσσοντας software & applications βασιζόμενη στις ανάγκες της αγοράς αλλά και των πελατών της.

Το αποτέλεσμα ήταν η επαναδημιουργία του e-alouminio.gr στη σημερινή του μορφή, που πλέον δεν είναι απλά μία πλατφόρμα προβολής των επαγγελματιών του κλάδου αλλά ο πιο πρωτοποριακός και καινοτόμος διαδικτυακός τόπος συνάντησης και άμεσης επικοινωνίας πωλητών και αγοραστών.

ΤΙ είναι το e-alouminio.gr;

Το e-alouminio.gr είναι η Νο 1 μηχανή αναζήτησης κατασκευαστών κουφωμάτων σε όλη την ελληνική επικράτεια. Δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να βρει τον ιδανικό κατασκευαστή κουφωμάτων, βάσει των δικών του αναγκών και απαιτήσεων και ειδικότερα με βάση την περιοχή που βρίσκεται το έργο του.

Πού στοχεύει;

Το e-alouminio.gr προάγει και διευκολύνει τη συνεργασία ιδιώτη και επαγγελματία, σε ελάχιστο χρόνο, με αμφίδρομα κερδοφόρα αποτελέσματα.Mε ένα κλικ, ο κατασκευαστής «μπαίνει» στο σπίτι του ιδιώτη και ο ιδιώτης στην εταιρεία του κατασκευαστή.

Τι προσφέρει στον επισκέπτη;

Με συγκεκριμένα κριτήρια απλής ή σύνθετης αναζήτησης, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε ένα μεγάλο πλήθος επαγγελματιών, αυτόν που με βάση τα δικά του κριτήρια και τις ανάγκες, κρίνει καταλληλότερο για συνεργασία. Μπορεί είτε να επικοινωνήσει μαζί του είτε να ζητήσει προσφορά απευθείας!

Τι προσφέρει στον κατασκευαστή;

Προβολή της εταιρείας και των έργων της, γρήγορα, εύκολα και με χαμηλό κόστος, σε ένα μεγάλο πλήθος ενδιαφερομένων υποψήφιων πελατών του. Άμεσα και εύκολα, τα έργα, τα στοιχεία και η εταιρική περιγραφή του, προβάλλονται και διαφημίζονται στο σύνολο των επισκεπτών. Η επιτυχία του e-alouminio.gr έγκειται στην 100% στοχευμένη προβολή του κατασκευαστή στους πελάτες του.

Για πρώτη φορά, ο ιδιώτης βρίσκει τα κουφώματα που θέλει… με ένα κλικ!